wonen-en-co1
Advertorial

Gratis advies op Wonen&Co de beurs

GRONINGEN – Wonen&Co presenteert haar eigen Adviesplein tijdens de achtste beurseditie van donderdag 14 tot en met zondag 17 maart in MartiniPlaza.

Waar de één de fijne interieurkneepjes van het vak volledig beheerst, is een passend interieur creëren voor de ander een grote worsteling. Het Wonen&Co Adviesplein biedt in dit geval uitkomst. De adviseurs van Wonen&Co paraat.

Succesformule

Vier dagen lang, tien adviestafels en 21 specialisten die honderden mensen bijstaan met gratis raad en daad. Het is de formule van het Adviesplein in een notendop.

Al jaren ervaren de 55.000 bezoekers van Wonen&Co de beurs het plein als een absoluut hoogtepunt. Het is immers de plek bij uitstek om interieur-, keuken-, licht- en tuinadvies in twee uur te combineren. Gratis! De Wonen&Co adviseurs kennen het klappen van de zweep en helpen je graag binnen een half uurtje op weg.

Wees voorbereid

Het advies vooraf luidt om goed beslagen ten ijs te komen. Kom met een gerichte vraag, neem alvast een tekening mee, volg een workshop moodboards maken of laat je vooraf inspireren in de nabij gelegen woonhuizen.

Een half uur is zo voorbij en dan staat de volgende bezoeker alweer klaar om je af te lossen. Wees dus voorbereid.

Inschrijven

Inschrijven voor het Wonen&Co Adviesplein kan via de website of bij de balie tijdens de beursdagen. Mocht je willen voorkomen dat je favoriete adviseur is volgeboekt, verzeker jezelf dan nu alvast van een plekje. Schrijf jezelf in via www.wonenencodebeurs.nl.

Wonen&Co de beurs

MartiniPlaza, Groningen

Entree: €11,50 – tot 12 jaar gratis
Koop je tickets online via www.wonenencodebeurs.nl

Openingstijden:
Donderdag 14 en vrijdag 15 maart: 14.00 – 22.00 uur
Zaterdag 16 en zondag 17 maart: 10.00 – 18.00 uur

Artikel geplaatst door Monique Westra op 22-02-13 07:50.
Dit artikel is afkomstig van Da's Mooi.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg Nieuwe Dockumer Courant via:
Advertentie
advertentie