fn-manolitobar-501x391

Reünie leerlingen jaren ’70 vorige eeuw gemeentelijke Mavo Kollum in Manolito-bar

KOLLUM – Vridagavond 15 maart is het zover. Dan organiseren Gerrie Tadema, Anneke Sipkema, Dries van der Hout en Meinte Ettema als oud-leerlingen van de jaargang 1974-1978 van de gemeentelijke Mavo aan de Meester Andreaestraat en de Gerrit Bleekerstraat in Kollum een reünie voor hun klas- en schoolgenoten.

,,Iedereen die in de jaren ’70 naar de gemeentelijke Mavo in Kollum ging is welkom”, zegt Gerrie Tadema als één van de iniatiefnemers.

,,De vorige reünie die we organiseerden is alweer meer dan vier jaar geleden gehouden op 15 november 2008. We hebben toen veel positieve reacties gekregen en dus de hoogste tijd om weer eens bij elkaar te komen.”

,,Dat doen we nu iets anders van opzet dan toen. We gaan niet terug naar school en niet genieten van een stamppotbuffet, maar we gaan elkaar ontmoeten met een drankje in de bij velen bekende Manolito-bar aan de Eskesstraat in Kollum. Een unieke kans dus om weer eens wat bij te praten en herinneringen op te halen aan die goeie oude tijd.

Het is voor velen dertig tot veertig jaar geleden dat ze in Kollum naar de gemeentelijke Mavo gingen’’, aldus de inmiddels in Drachten woonachtige Tadema.

Aanmelden is wel verplicht en kan nog altijd door middel van het sturen van de voor- en achternaam naar gerritgtadema@gmail.com

,,Als je op Google reünie mavo kollum intikt vind je onze website waar aanmelden ook mogelijk is. Er staan al honderd namen van oud-leerlingen op die gaan komen op vrijdag 15 maart. Dus heb je ook op de gemeentelijke Mavo in Kollum gezeten neem dan snel een kijkje en weet wie er uit jou klas ook van de partij zal zijn.”

Klik hier.

Artikel geplaatst door Bertus Koopmans op 5-03-13 15:18.
Dit artikel is afkomstig van nieuwsbladnof.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg Nieuwe Dockumer Courant via:
Advertentie
advertentie